Vrijwilligers

De Cultuurdienst – CIRCA werkt projecten uit op verschillende plaatsen in het Gentse. Onze werking is niet in één vakje te plaatsen: zo komen film, muziek, theater, dansen en beeldende kunsten aan bod.

Zin om mee te draaien bij de voorbereiding van een project of mee te helpen bij de concrete uitwerking ervan? We zijn op zoek naar vrijwilligers voor praktische hulp bij de projecten zelf, onthaal van bezoekers, kunstenaars, groepen, bemannen van de bar, voorbereiding, opbouw en afbouw samen met de productieleiders, vrijwilligers die promotie willen voeren door te flyeren of te bussen bij vb. locatieprojecten, mensen die overweg kunnen met een fototoestel of camera om onze projecten vast te leggen op beeld, vrijwilligers met een vlotte pen voor een verslag, mailings,… Dit zijn een aantal voorbeelden. We bekijken graag samen met jou wat je het meest ligt.

We bieden jou de kans om mee te werken aan verschillende soorten projecten, afhankelijk van je eigen interesse, binnen een jonge organisatie die open staat voor nieuwe ideeën. Als vrijwilliger ben je verzekerd en krijg je een forfaitaire vrijwilligersvergoeding.

Interesse?

Neem contact op met Hilde Michiels, via mail hilde.michiels@stad.gent of telefonisch op 09 269 84 61