campagnebeeld_lokale helden
campagnebeeld_DEF

Dit was Ciné Privé 2015 – Ciné Privé in Gdansk

11 t/m 14 februari

Bekijk het sfeerverslag Ciné Privé 2015. Video © Johannes Dequeker, Foto © Michiel Devijver
Van 19 tem 21 maart 2015 strijkt Ciné Privé neer in Gdansk. In het kader van de Vlaamse Week in Gdansk (Polen) organiseert Circa er een editie van het filmfestival Ciné Privé.
Tijdens die Vlaamse Week worden zowel op economisch als op cultureel vlak de banden tussen Vlaanderen en Gdansk aangehaald.

LOKALE HELDEN GEZOCHT

30 april 2015

Ben je muzikant, in een band, als singer songwriter, producer of dj en wil je deel uitmaken van het Lokale Helden- initiatief te Gent?
Schrijf je in voor 22 maart en maak kans op een podiumplaats op 30 april en verover samen met 100-den andere muzikanten Vlaanderen met jong en ongehoord muzikaal talent!

_DSC6828 © LOCUS Philippe Debroe

Circa wint Vlaamse Cultuurprijs voor Lokaal Cultuurbeleid!

20 juni 2014

Met héél veel trots delen Circa en schepen van Cultuur Annelies Storms u mee dat Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege vandaag de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Lokaal Cultuurbeleid 2013-2014 heeft uitgereikt aan Circa uit Gent.

De jury looft de jarenlange continuïteit van Circa. Het is steeds een wendbare organisatie gebleven die de eigen werking blijft herdenken, zonder aan frisheid in te boeten.

http://www.circagent.be